Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του χθες στον ανακριτή ένας 17χρονος ρομ, κάτοικος οικισμού Αλιβερίου Ν. Ιωνίας, που κατηγορούνταν για αρπαγή ανηλίκου.
Ο νεαρός κλήθηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πατέρας ανήλικης κοπέλας 14 χρονών, με την οποία είχαν αρραβωνιαστεί τον Οκτώβριο του 2020, πιθανόν δεν τα βρήκαν στο θέμα της προίκας και ο αρραβώνας χάλασε.
Η κοπέλα, 14,5 χρονών σήμερα, έμενε με τον οικογένειά της στη Γερμανία και μετά τον αρραβώνα το ζευγάρι έμεινε για 2-3 μήνες στη Γερμανία και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Ελλάδα και έμεναν στο σπίτι του νεαρού στο Αλιβέρι. Ο πατέρας του κοριτσιού ήρθε και τους επισκέφθηκε και φεύγοντας κατέθεσε μήνυση κατά του νεαρού για αρπαγή ανηλίκου.
Το κορίτσι μένει με τη γιαγιά του, στον οικισμό, σε γειτονικό σπίτι από του αγοριού και, σύμφωνα με τον συνήγορο του ανήλικου, αρνείται να επιστρέψει στους γονείς στην Γερμανία, καταγγέλλοντας ότι την χτυπούν και την είχαν κλείσει σε ίδρυμα. Σύμφωνα με την ίδια πλευρά, η ανήλικη είχε αρραβωνιαστεί ξανά, αλλά ο πατέρα της διέλυσε τον αρραβώνα, διότι ζητούσε χρήματα. Τελικά, μετά την απολογία του ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους, μέχρι να γίνει η δίκη του.
Ελεύθερος ανήλικος ρομ για αρπαγή ανηλίκου
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































