Ενημέρωση προσωπικού και διάθεση ιματισμού στο Λιμεναρχείο Γλύφας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Χθες ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Κων. Κυράνης πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη στο Λιμενικό Τμήμα Γλύφας παραδίδοντας ατομικό ιματισμό στα στελέχη της Υπηρεσίας και ειδική στολή (παντελόνι-τζάκετ) για τους υπηρετούντες στα πλωτά.

Η διάθεση των ειδών ιματισμού αποτελεί συνέχεια της χορηγίας που έγινε στην ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος από την Υφυπουργό Παιδείας κα Μακρή Ζέττα και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων κα Κολυνδρίνη Δωροθέα αλλά και από ιδιώτες που χορήγησαν σκούφους ψύχους.

Παράλληλα το προσωπικό του Λ.Τ. ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ αλλά και στο συνδικαλιστικό κίνημα εκφράζοντας τη στήριξή τους στην ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος καθώς όλα τα χρόνια έχει αποδείξει έμπρακτα ότι ακολουθεί τον μάχιμο συνδικαλισμό υπέρ των Λιμενικών.

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος θα συνεχίσει τις ενημερωτικές επισκέψεις και τη διανομή ιματισμού και στις υπόλοιπες Λιμενικές Αρχές που υπηρετούν τα μέλη της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.