Ενημέρωση στο Γυμνάσιο Αλοννήσου στο πλαίσιο της «Θεματικής Εβδομάδας»

Tο Κέντρο Κοινότητας σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Αλοννήσου, κατόπιν πρόσκλησης που έλαβε από την Διεύθυνση του Γυμνασίου Αλοννήσου, πραγματοποίησε ενημέρωση-παρουσίαση στις 16 και στις 18 Μαΐου στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, «η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε δυο φάσεις. Κατά την πρώτη φάση η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας, Βασιλική Σταλιά, πραγματοποίησε ενημέρωση στους μαθητές του γυμνασίου για θέματα που αφορούν τις εξαρτήσεις. Η παρουσίαση έλαβε χώρα στις 16 Μαΐου στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Αλοννήσου στις 9 π.μ.

Κατά τη δεύτερη φάση η κοινωνική λειτουργός και συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας, Ευσταθία Τσανικίδου, πραγματοποίησε ενημέρωση-παρουσίαση στους μαθητές του γυμνασίου για τις Έμφυλες Ταυτότητες, τα Δικαιώματα των Γυναικών και τα Δικαιώματα των Παιδιών. Έπειτα ακολούθησε συμπληρωματική παρουσίαση για τις εξαρτήσεις, από την ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας και από τον αγροτικό ιατρό, Γεώργιο Βαλάκο του Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου. Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλοννήσου, ευαισθητοποιημένο σε θέματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα του δήμου, στοχεύει στη συστηματικότερα μαθητών και εκπαιδευτικών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.