Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου για τις επετειακές εκδηλώσεις

Ενημέρωση από τον δήμαρχο Δημ. Νασίκα, για τις επετειακές εκδηλώσεις των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, όταν αρθούν τα μέτρα της πανδημίας, θα γίνει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Μ. Δευτέρα, στις 19.30 με τηλεδιάσκεψη.

Ο συμβούλιο θα λάβει απόφαση έκδοσης ψηφίσματος για τις Λαϊκές Αγορές και για την οριστική μεταβίβαση οικοπέδων των περιοχών Αερινού και Αγίου Γεωργίου, σε παραχωρησιούχους στεγαστικής αποκατάστασης, που εκπλήρωσαν τους όρους παραχώρησης και παράτασης της προθεσμίας, για όσους δεν έχουν εκπληρώσει τους όρους παραχώρησης.

Το σώμα θα αποφασίσει τη συμμετοχή του Δήμου Ρ. Φεραίου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας Ανάπτυξης Πηλίου σε Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ, θα χορηγήσει παράταση εργασιών του έργου «Αποκατάσταση Τεχνικών Έργων στην τ.κ. Καναλίων, λόγω καταστροφής τους από τη θεομηνία της 26-06-2018» και θα αποφασίσει την τοποθέτηση γραμματοθυρίδων στο κέντρο της Κοινότητας Αερινού, λόγω προβλήματος διανομής εκ μέρους του Ταχυδρομείου.

Τέλος, λάβει απόφαση για την ΜΠΕ εγκατάστασης Φ/Β σταθμού ισχύος 12MW, στη θέση ‘Σέσκλο 2’ της Τ.Κ. Αερινού, της Δ.Ε. Φερών, του Δήμου Ρήγα Φεραίου και θα γνωμοδοτήσει για την λειτουργία της κτηνοτροφικής εγκατάστασης σε δημόσια δασική έκταση, στη θέση Πουρνάρι «Πουρνάρι» Κοινότητας Μικρού Περιβολακίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.