Ένοχος αντιδήμαρχος λόγω υποστελέχωσης της υπηρεσίας

All-focus
Για κολώνα φωτισμού που είχε πέσει στη Μηλίνα και τραυμάτισε έναν 73χρονο

Την υποστελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου πλήρωσε ο πρώην αντιδήμαρχος που κρίθηκε ένοχος για σωματική βλάβη από αμέλεια προκληθείσα από υπόχρεο, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών μηνών με αναστολή.

Το ατύχημα είχε γίνει στις 14 Ιουλίου 2017, όταν στην παραλία Μηλίνας, έπεσε μια κολώνα φωτισμού που είχε σκουριάσει και χτύπησε έναν διερχόμενο κάτοικο του χωριού. Ο ηλικίας 73 χρονών κάτοικος υπέστη κάκωση κεφαλής και κάταγμα σπονδύλου.

Ο κατηγορούμενος ηλικίας 54 χρονών, εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, κατέθεσε ότι είχε αναλάβει καθήκοντα τρεις μήνες πριν αι υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι είναι τεράστιο ο Δήμος, ο ίδιο δεν μπορούσε να έχει άποψη για όλα τα προβλήματα, ενώ η Τεχνική Υπηρεσία ήταν υποστελεχωμένη με έναν μόλις ηλεκτρολόγος ια όλη την επικράτεια του Δήμου Ν. Πηλίου.
Ο παθών περιέγραψε στο Δικαστήριο τα προβλήματα υγείας που είχε μετά τον τραυματισμό του, ο κατηγορούμενο κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.