Ένωση Πυροσβεστών Μαγνησίας: Έκκληση για αντισηπτικά, γάντια και μάσκες

Έκκληση απευθύνει η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας προς πάσα κατεύθυνση για δωρεά αντισηπτικών, γαντιών και μασκών για τη διάσφαλιση της υγείας των πυροσβεστών.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η Ένωση επισημαίνει:

«Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω του νέου κορονοϊού Covid-19 έχει δημιουργήσει για όλους μας νέα δεδομένα εξαιτίας των μέτρων που έχει χρειαστεί να ληφθούν και όσων ενδέχεται να χρειαστεί να ληφθούν με βάση τις εξελίξεις.
Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε όλοι μαζί, με αλληλεγγύη και συνεργασία. Είναι η στιγμή να ανταποκριθούμε στο ρόλο που μας αναλογεί ατομικά και συλλογικά. Για το λόγω αυτό το Πυροσβεστικό Σώμα κινητοποιεί το σύνολο των υπηρεσιών και των υπαλλήλων του.
Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας, κάνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για δωρεά αντισηπτικών, ειδικών γαντιών και προστατευτικών μασκών προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία του συνόλου του πυροσβεστικού προσωπικού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, οι οποίοι συνεχίζουν αδιάλειπτα το δύσκολο έργο τους.
Σε αυτή τη συγκυρία οφείλουμε να αποτελέσουμε δυναμικό κομμάτι της απάντησης στην πρόκληση απέναντι στην πανδημία. Και είμαστε βέβαιοι ότι η ανταπόκρισή σας θα είναι άμεση και καθοριστική.

Τηλ. Επικοινωνίας :
Πρόεδρος : 6985070112
Γ. Γραμματέας : 6937240001»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.