Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας: Διαγωνισμός καινοτόμων ιδεών για τον τουρισμό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο και το CapsuleT Travel and Hospitality Accelerator κάνε γνωστό τον διαγωνισμό που ξεκινά, καινοτόμων ιδεών στον τομέα του τουρισμού.
Ειδικότερα, από σήμερα, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, μέχρι τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2025, ξεκινά ο 6ο νεανικός Διαγωνισμός Ιδεών “Idea Platform” του CapsuleT Travel and Hospitality Accelerator, του μοναδικού επιταχυντή στην Ελλάδα που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ουσιαστική ενίσχυση τεχνολογικών νεοφυών επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού.
Αν επιθυμεί κάποιος να δει την ιδέα του για τον τουρισμό να ανθίζει και να μετατρέπεται σε σύγχρονη startup τεχνολογίας με τη στήριξη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, τότε καλείται να δηλώσει συμμετοχή στον 6ο νεανικό Διαγωνισμό Ιδεών «Idea Platform».
Δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ
Κριτήρια συμμετοχής ΕΔΩ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.