Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου: Στόχος προσέλκυσης τουριστών και το Πάσχα

Oλοκληρώθηκε άλλη μια καμπάνια προώθησης του Πάσχα στη Σκιάθο από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «μέσα από μια σειρά ενεργειών, έγινε εντατική προσπάθεια για τόνωση της προσέλευσης του κοινού κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών.

Μεταξύ άλλων συντάχθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου και επικοινωνήθηκε σε ενημερωτικά site, blog και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικό αφιέρωμα στο Πάσχα της Σκιάθου και στο ξεχωριστό αγιορείτικο τελετουργικό του.

Επιπλέον από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, δημοσιεύθηκαν και προωθήθηκαν βίντεο, σχετικά με τα έθιμα του νησιού κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Οι συνεντεύξεις και οι ζωντανές εμφανίσεις του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Μάκη Κουκουλάκη σε τοπικά αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας μέσα μαζικής ενημέρωσης συνέβαλαν σημαντικά στην προσπάθεια αύξησης της τουριστικής κίνησης της Σκιάθου το Πάσχα.

Μια ολοκληρωμένη προσπάθεια προσανατολισμένη στην αύξηση της τουριστικής κίνησης έλαβε χώρα από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, η οποία με διάρκεια και επαναληψιμότητα τα προσεχή έτη από όλους τους φορείς θα αποτελέσει κινητήριο δύναμη ώστε η Σκιάθος, να αποτελεί πόλο έλξης κάθε Πάσχα όλο και περισσότερων επισκεπτών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.