Εντοπίστηκε νεκρός 69χρονος που αγνοούνταν κοντά στις Βόρειες Σποράδες

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης ο 69χρονος άνδρας που αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Μαντουδίου, για τον εντοπισμό του οποίου συνέβαλε και η λιμενική αρχή Σκοπέλου και Σκιάθου.

Από το υπουργείο Λιμενικό Σώμα ανακοινώθηκε ότι αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό του 69χρονου αγνοούμενου ημεδαπού άνδρα που πραγματοποιήθηκαν υπό τον συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αγίας Άννας Μαντουδίου από τις βραδινές ώρες την 22-06-2024, γνωρίζεται ότι ο 69χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του τις απογευματινές ώρες χθες, από ένα επαγγελματικό αλιευτικό (Ε/Π-Α/Κ) σκάφος, στην προαναφερθείσα θαλάσσια περιοχή. Ο άντρας ανασύρθηκε από έτερο Ε/Π-Α/Κ σκάφος, στο οποίο επέβαιναν στελέχη της Λιμενικής Αρχής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Μαντουδίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Υπενθυμίζεται ότι τις βραδινές ώρες του Σαββάτου ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές του Μαντουδίου, της Σκοπέλου, της Σκιάθου και της Κύμης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του για τον 69χρονο ημεδαπό, τα αντικείμενα του οποίου εντοπίστηκαν στην παραλία Αγ. Αννα Μαντουδίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.