Επανέρχεται στη γραμμή Βόλος – Σποράδες το Εξπρές Σκιάθος

Επανέρχεται στη γραμμή Βόλου – νησιών Βορείων Σποράδων το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο Εξπρές Σκιάθος, που ξεκινάει τα δρομολόγια από τη Δευτέρα 1 Απριλίου, μετά την ετήσια συντήρηση που έκανε.

Τα δρομολόγια του Εξπρές Σκιάθος μέχρι τις 13 Ιουνίου 2019, θα γίνονται καθημερινά, με απόπλου από το λιμάνι του Βόλου στις 8 το πρωί προς Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο, με επιστροφή.
Από τη Δευτέρα 1 Απριλίου αλλάζουν και τα δρομολόγια του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου Πρωτεύς, το οποίο κάθε Δευτέρα θα αποπλέει από Γλώσσα στις 6.45 το πρωί προς Σκιάθο και Βόλο και στις 11 το πρωί από Βόλο για Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, Γλώσσα, Σκιάθο και επιστροφή στο Βόλο.
Την Τρίτη θα αποπλέει προς Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο και Μαντούδι και επιστροφή στη Γλώσσα, απ’ όπου θα αποπλέει στις 6.30 το πρωί της Τετάρτης για Σκιάθο, Μαντούδι, Αλόννησο, Σκόπελο, Σκιάθο και Βόλο. Την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο το Πρωτεύς θα αποπλέει από το Βόλο στις 8 π.μ. προς τα νησιά και το Μαντούδι και την Κυριακή, θα αποπλέει στις 8 π.μ. από την Γλώσσα προς Σκιάθο, Μαντούδι, Γλώσσα, Σκιάθο, Βόλο, Σκιάθο και Γλώσσα, όπου θα διανυκτερεύει.

Την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου τα δρομολόγια των δύο πλοίων δεν θα εκτελεστούν, ενώ τη μεγάλη εβδομάδα προβλέπονται ειδικά δρομολόγια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.