Επανέρχεται στη γραμμή Βόλος – Σποράδες το «Εξπρές Σκιάθος»

Τα δρομολόγια και του «Πρωτεύς» μέχρι τέλος Μαΐου

Επανέρχεται από το Σάββατο 10 Μαρτίου στη γραμμή Βόλος – νησιά Σποράδων το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σκιάθος», που βρισκόταν για ετήσια συντήρηση. Το πλοίο θα εκτελέσει το πρώτο του δρομολόγιο μεθαύριο από Αλόννησο στις 17.45 με άφιξη στο Βόλο στις 21.55.
Από το Κεντρικό λιμεναρχείο Βόλο ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια των πλοίων «Εξπρές Σκιάθος» και «Πρωτεύς» για το διάστημα από 10 Μαρτίου μέχρι 27 και 28 Μαΐου αντίστοιχα.

Το «Εξπρές Σκιάθος» θα εκτελεί δρομολόγια κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή με απόπλου στις 8 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου προς Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο, Αλόννησο και επιστροφή στο Βόλο.
Τη Μ. Πέμπτη θα αποπλεύσει στις 12.00 από το λιμάνι του Βόλου, τη Μ. Παρασκευή στις 07.45 από το Βόλο, το Μ. Σάββατο στις 7 π.μ. από τη Σκόπελο και τη Δευτέρα του Πάσχα στις 10 π.μ. από Αλόννησο.
Τέλος, το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος (27-27 Μαΐου) το πλοίο θα αποπλεύσει την Παρασκευή στις 07.45 π.μ. από Βόλο, το Σάββατο στις 7 π.μ. από Σκόπελο και τη Δευτέρα 10 π.μ. από την Αλόννησο.

Το «Πρωτεύς»
Το «Πρωτεύς» από 10 ως 18 Μαρτίου, θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου κάθε Δευτέρα στις 8 π.μ. Σκιάθο, Σλκόπελο, Αλόννησο, Γλώσσα, Σκιάθο και Βόλο με απόπλου στις 19.30 για Σκιάθο και Γλώσσα, όπου θα διανυκτερεύει. Κάθε Τρίτη θα αποπλέει στις 8.30 το πρωί από τη Γλώσσα για Σκιάθο, Μαντούδι, Αλόννησο, Μαντούδι, Σκιάθο και Γλώσσα, όπου θα διανυκτερεύει και την Τετάρτη θα αποπλέει στις 8.30 π.μ. από Γλώσσα για Σκιάθο, Μαντούδι, Γλώσσα, Σκιάθο και Βόλο, όπου θα διανυκτερεύει. Την Πέμπτη θα αποπλέει στις 8 το πρωί από Βόλο για τα νησιά των Σποράδων, με επιστροφή στο Βόλο στις 18.45 και στις 19.30 θα αποπλέει για Σκιάθο και Γλώσσα, όπου θα διανυκτερεύει.
Την Παρασκευή το «Πρωτεύς» θα αποπλέει στις 8.30 το πρωί από τη Γλώσσα για Σκθάθο, Μαντούδι, Γλώσσα, Σκιάθο και Βόλο, όπου θα διανυκτερεύει, το Σάββατο θα αποπλέει από το Βόλο στις 8 π.μ. για Γλώσσα, Σκιάθο, θα επιστρέφει στο Βόλο στις 16.00 και στις 17.00 θα αποπλέει για Σκιάθο και Γλώσσα, όπου θα μένει το βράδυ. Την Κυριακή το πλοίο θα αποπλέει στις 8.30 από τη Γλώσσα για Σκιάθο, Μαντούδι, Γλώσσα, Σκιάθο και Βόλο.

Τα δρομολόγια του «Πρωτεύς» από 19 Μαρτίου μέχρι 28 Μαΐου κάθε Δευτέρα απόπλου από το λιμάνι του Βόλου στις 8 π.μ., Τρίτη και Τετάρτη από τη Γλώσσα στις 8.30 π.μ., Πέμπτη και Σάββατο στις 8 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου, Παρασκευή και Κυριακή στις 8.30 π.μ. από τη Γλώσσα Σκοπέλου.
Ειδικά δρομολόγια να γίνουν τη Μ. Πέμπτη με απόπλου στις 9 μ.μ. από το Βόλο, τη Μ. Παρασκευή (6.30 π.μ. από Γλώσσα) και Μ. Σάββατο (8.30 π.μ. από το Βόλο), ενώ το Πάσχα δεν θα εκτελεστεί δρομολόγιο.
Τέλος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος την Παρασκευή θα αποπλεύσει στις 9 π.μ. από Βόλο, το Σάββατο στις 8 π.μ. από το λιμάνι του Βόλου και τη Δευτέρα 8.30 π,μ. από το λιμάνι του Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.