Επέκταση του Ομίλου Philian Hotels & Resorts

Ανακοινώθηκε η επέκταση του Ομίλου Philian Hotels & Resorts της οικογένειας Κουκουλάκη, με το καινούργιο brand ‘’Casa Blue”. Τρία νέα καταλύματα, τα Casa Blue Marine , Casa Blue Sea View , Casa Blue Old Port, τα οποία βρίσκονται όλα στο λιμάνι της Σκιάθου και χαρίζουν ένα μοναδικό προνόμιο: τη μοναδική θέα της νέας παραλίας, του Μπούρτζι, αλλά και του απέραντου γαλάζιου της θάλασσας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το τελευταίο αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης του ονόματός τους. Σε απόσταση αναπνοής από τα καταλύματα μας θα βρείτε πολλά εστιατόρια για να απολαύσετε το δείπνο σας, την αγορά του νησιού για τα ψώνια σας αλλά και την έντονη νυχτερινή ζωή.
Ο Πρόεδρος του ομίλου κ. Θωμάς Κουκουλάκης δήλωσε για την συγκεκριμένη προσθήκη : « Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ο όμιλος μας κατάφερε να επεκταθεί με την απόκτηση του καινούργιου brand Casa Blue. Είμαι σίγουρος πως θα αγκαλιάσετε το καινούργιο μας brand, με την ίδια ζεστασιά και αίγλη που έχετε κάνει τόσα χρόνια σε όλα μας τα ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Σκιάθο. Και τα 3 καταλύματα του Casa Blue , συνδυάζουν την μοναδική θέα και χαλάρωση του πελάτη με το προνόμιο της τοποθεσίας του , καθώς βρίσκονται ακριβώς στο λιμάνι της Σκιάθου. Μια περιήγησή στο καινούργιο μας site θα σας ανταμείψει.» (www.casablueskiathos.gr) Ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Σκιάθο και Χαλκιδική. Με την συγκεκριμένη προσθήκη ο Όμιλος ξεπερνάει τις 500 κλίνες στις παραπάνω περιοχές. www.philianhotels.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.