Έπεσαν δένδρα από τον αέρα χωρίς ρεύμα περιοχές

Στο παραλιακό μέτωπο από Αγριά ως Καλά Νερά έφυγαν λαμαρίνες στα "Αστέρια"

Άλλαξε άρδην το σκηνικό του καιρού από το απόγευμα στη Μαγνησία, με βροχή, δυνατό αέρα και πτώση της θερμοκρασίας, ενώ από νωρίς το βράδυ παρατηρούνται τα πρώτα προβλήματα λόγω πτώσης δένδρων και διακοπές ρεύματος στο παραλιακό μέτωπο Αγριάς – Κ. Νερών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δένδρα έπεσαν στο δρόμο του κάτω κλάδου Πηλίου και στα Κάτω Λεχώνια γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας.
Τροχαία και η Πυροσβεστική βρισκόταν σε συναγερμό, καθώς η καταιγίδα είναι σε εξέλιξη με κύριο χαρακτηριστικό τους δυνατούς ανέμους, ενώ η Πυροσβεστική κλήθηκε να παρέμβει για να απομακρύνει τέντες που τις πήρε ο αέρας και τις πέταξε στο οδόστρωμα, τσίγκους που είχαν τοποθετηθεί ως προστατευτικά σε έργα, αλλά και να κόψει κλαδιά δένδρων που είχαν πέσει σε καλώδια της ΔΕΗ προκαλώντας διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές.
πΑΡΈΜΒΑση στις ζημιές έγινε και από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Ιδιαίτερη προσοχή για τους οδηγούς στους δρόμους καθώς υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν κλαδιά, ενώ στο δρόμο Βόλου – Αγριάς στη θέση Αστέρια τσίγκοι μεταφέρθηκαν στο δρόμο από το δυνατό αέρα και χρειάστηκε η παρέμβαση της Τροχαίας για να μη δημιουργηθεί ατύχημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.