Επετειακή εκδήλωση του ΚΕΠ Υγείας Ρ. Φεραίου

Κλείνοντας ένα χρόνο λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου, διοργανώνουμε σε συνεργασία με την ΕΦΥΚΕ το Παιδιατρικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βελεστίνου την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18.30.
Στα πλαίσια των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΠΑΙΔΙ», βραβεύοντας και τιμώντας τις μητέρες του 2017. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι ομιλητές κ. Αναστάσιος Ν. Κωνσταντινόπουλος, Μαιευτήρας –Γυναικολόγος με θέμα ομιλίας «Αίτια Υπογεννητικότητας-Διάγνωση Προβλήματος» και Dr Οικονομίδης Αλέξανδρος, Μοριακός Βιολόγος – Γενετιστής – Ιατρός, με θέμα «Μοριακή Γενετική για ένα υγιές παιδί».
Με τη σειρά του το ΚΕΠ Υγείας θα τιμήσει και θα βραβεύσει τις γυναίκες του Δήμου μας που έγιναν μητέρες το 2017, δίνοντας ένα μήνυμα ελπίδας κατά της υπογεννητικότητας.
Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν όλοι οι συνεργάτες – πάροχοι γιατροί και επαγγελματίες υγείας του ΚΕΠ Υγείας.
Ο υπεύθυνος του ΚΕΠ Υγείας, δημοτικός σύμβουλος, κ. Σκρίμπας Ιωάννης αναφέρθηκε σχετικά «Στην εκδήλωση στέλνουμε το μήνυμα της συλλογικότητας παρουσιάζοντας τις δράσεις μας, κλείνοντας ένα χρόνο λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας. Επίσης, βραβεύοντας και τιμώντας τις μητέρες του 2017 εκθέτουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας που μαστίζει τη χώρα μας και μέσα από το παράδειγμα των γυναικών αυτών μεταφέρουμε μήνυμα ελπίδας στη νέα γενιά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.