Επί τάπητος τα θέματα των αποσταγματοποιών

Σε συνάντηση με τον Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής Χρ. Τριαντόπουλο και τον Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Π. Σταμπουλίδη

Επί τάπητος τέθηκαν τα θέματα των αποσταγματοποιών, σε συνάντηση με τον Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής Χρ. Τριαντόπουλο και τον Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Π. Σταμπουλίδη.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με μεγάλη χαρά ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού υποδέχθηκαν την Σάββατο 07/12/2019 στο εργοστάσιο του Συνεταιρισμού στην Νέα Αγχίαλο τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής Κύριο Χρήστο Τριαντόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Κύριο Παναγιώτη Σταμπουλίδη .
Οι κκ Γραμματείς ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο Κύριο Ιωάννη Κίτσιο στο Οινοποιείο, στο Εμφιαλωτήριο Οίνων, στο Αποστακτήριο και στο Εμφιαλωτήριο Τσίπουρου και έμειναν ενθουσιασμένοι από την ποιότητα των εγκαταστάσεων, τον εξοπλισμό αλλά και την αισθητική των προϊόντων μας.
Επίσης προσεκλήθη και παρέστη στην συνάντηση , ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποσταγματοποιών Έλλαδος Κύριος Δημήτρης Αποστολάκης ο οποίος μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αποσταγματοποιών Ελλάδος Κύριο Ιωάννη Κίτσιο γνωρίζουν καλά τα θέματα του κλάδου.
Μετά την ξενάγηση συζητήθηκαν όλα τα σοβαρά θέματα του κλάδου και μέσα από έναν εποικοδομητικό και φιλικό διάλογο προέκυψαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.
Συζητήθηκαν σε βάθος τα θέματα και κυρίως το πρόβλημα της λαθραίας διάθεσης χύμα τσίπουρου στην αγορά με τεράστιες επιπτώσεις στην Εθνική Οικονομία και κυρίως στην Δημόσια Υγεία .
Επίσης συζητήθηκε το θέμα της νοθείας και της διάθεσης κρασιών επικίνδυνων για την Δημόσια Υγεία που πρόσφατα εντοπίστηκαν και στην περιοχή μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.