Επισιτιστική βοήθεια στους δικαιούχους ΚΕΑ και ΤΕΒΑ στη Ζαγορά

Ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου ως εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα γίνει από τις: 10:30 έως 13:30 στο Παρκινγκ κάτω από το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς. Τηλ. Επικ. 24263-50124

Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.
Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής.

Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι: Βόειο, Χοιρινό, Φέτα, Φακές, Ζυμαρικά, Ελαιόλαδο, Σαμπουάν, Υγρό Γενικής Χρήσης.

Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.

Για το λόγο αυτό, οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στο χώρο της διανομής μόνο κατόπιν ραντεβού, που θα καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία και θα ενημερώνονται μέσω sms ή τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα, που έχουν δηλώσει στο ΚΕΑ.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση μάσκας και γαντιών κατά την προσέλευσή και την παραμονή των ωφελουμένων στο χώρο της διανομής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.