Επίσκεψη Έφης Αντωνίου στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Τη Δημοτική Αρχή Ζαγοράς-Μουρεσίου επισκέφθηκε  η υποψήφια Βουλευτής κ. Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κουτσάφτη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Μούτο, τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της υποψήφιας Βουλευτή «ο κ. Κουτσάφτης, ενημέρωσε την κ. Αντωνίου – Χουβαρδά για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου στο στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη, τονίζοντας την αναγκαιότητα ρύθμισης θεμάτων που αφορούν στην οριοθέτηση των οικισμών, το Προεδρικό Διάταγμα Πηλίου, τη δυνατότητα εκτός σχεδίου δόμησης, το δίκτυο Natura, τη γη υψηλής παραγωγικότητας αλλά και την επιτάχυνση των γραφειοκρατικών διαδικασιών μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Η κ. Αντωνίου – Χουβαρδά, αναγνώρισε ότι ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου και η Δημοτική Αρχή  με το όραμα της για την αναπτυξιακή διαδικασία,  έχει οδηγήσει το Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης. Ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου διαθέτει πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ενώ είναι πλήρως ενημερωμένη για τα ζητήματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση. Ήδη, μέσα από τη δραστηριοποίησή της στο Τεχνικό Επιμελητήριο, έχει συμμετάσχει στην προσπάθεια διευθέτησης των ζητημάτων αυτών και δεσμεύτηκε ότι  θα συνεχίσει την προσπάθεια της συμμετέχοντας και στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο κ. Κουτσάφτης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ευχήθηκαν στην κ. Αντωνίου – Χουβαρδά καλή επιτυχία στον προεκλογικό της αγώνα με την ίδια να υπόσχεται ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου προς την αναπτυξιακή του πορεία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.