Επίσκεψη της Κατερίνας Παπανάτσιου στη Σούρπη

Επίσκεψη στην Σούρπη πραγματοποίησε την Πέμπτη στις 20 Ιουνίου 2019, η Υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, Κατερίνα Παπανάτσιου, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.
Οι κάτοικοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για θέματα που τους απασχολούν καθημερινά, όπως η φορολογία, ο ΕΝΦΙΑ, οι συντάξεις, η ρύθμιση των 120 δόσεων, η δημόσια υγεία και άλλα.
Η κ. Παπανάτσιου αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ψηφιστεί από την Κυβέρνηση, για την φορολογία των αγροτών, για την έγκαιρη καταβολή των ενισχύσεων αλλά και των αποζημιώσεων, για το ακατάσχετο όριο συγκεκριμένων επιδοτήσεων, την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους συνεταιρισμένους αγρότες, για την σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ και του ΦΠΑ. Αναφέρθηκε στη 13η σύνταξη η οποία είναι μόνιμη, στις παροχές που δόθηκαν στον Τομέα της Υγείας, στον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό αλλά και στην πρόσληψη γιατρών και επικουρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο του Βόλου, καθώς και την ελεύθερη πρόσβαση όλων των ανασφάλιστων στη δημόσια υγεία. Απάντησε σε ερωτήσεις των κατοίκων και τους ενημέρωσε για την συνέχιση της διαδικασίας, σχετικά με την επένδυση στις Νηές.
Η κ. Παπανάτσιου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, και τους κάλεσε την Κυριακή της 7ης Ιουλίου, να αποφασίσουν μεταξύ δύο διαφορετικών πολιτικών σχεδίων για το μέλλον της χώρας μας, εκείνο που τους αντιπροσωπεύει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.