Επιτιμοποίηση του Καθηγητή Geoffrey Hodgson

Ο κ. Geoffrey Hodgson, είναι Καθηγητής στο University of Hertfordshire
Από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητής Γεώργιος Κ. Πετράκος και ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγητής Μιχαήλ Σ. Ζουμπουλάκης συνδιοργανώνουν ειδική τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του Καθηγητή Geoffrey Hodgson, κατά την οποία θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, και ώρα 19.15 στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών 28ης Οκτωβρίου 78, στο Βόλο.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικό πρόγραμμα με έργα για δύο κιθάρες του Μάνου Χατζιδάκι. θα ερμηνεύσουν οι καθηγητές Τάσος Ιωακειμίδης και Ντίνος Γκρίνιας του Ωδείου της Βάσως Κεχαϊδου-Κορφιάτη.

Η αναγόρευση θα γίνει στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 5ου Συνεδρίου Εφαρμοσμένης Οικονομικής που θα πραγματοποιηθεί στις 17-18-19 Μάϊου 2017. Ο Καθηγητής Geoffrey Hodgson έχει διεθνή ακαδημαϊκή μαρτυρία, αλλά και γνωστό πολύτομο και πολυσχιδές επιστημονικό έργο. Ο κ. Geoffrey Hodgson, είναι Καθηγητής στο University of Hertfordshire και θεωρείται ένας από τους διαπρεπέστερους σε παγκόσμια κλίμακα οικονομολόγους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.