Επιτυχημένο το Σεμινάριο της Ο.Ε.Β.Ε.Μ. «Marketing & Πωλήσεις»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, με θέμα «Marketing & Πωλήσεις» τη Δευτέρα 8 Απριλίου στην αίθουσα της Ο.Ε.Β.Ε.Μ.  Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία REACT Refending Accounting Solutions και τις εισηγήσεις έκαναν οι Οικονομικοί Σύμβουλοι – Εκπαιδευτές Ενηλίκων κ.κ. Αθανασιάδης Νίκος και Λάππα Βίβιαν.

Η Ο.Ε.Β.Ε.Μ., όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της, πέραν του Συνδικαλιστικού της χαρακτήρα και της ανάδειξης – διεκδίκησης αιτημάτων των Μικρομεσαίων Επαγγελματιών, υλοποιεί δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα αλλά και επιμόρφωσης – κατάρτισης των Επαγγελματιών – Αυτοαπασχολούμενων της περιοχής. Οι εξελίξεις στην αγορά εργασίας δημιουργούν αλλαγές και νέες απαιτήσεις. Οι επαγγελματίες χρειάζονται ενημέρωση, απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων προκειμένου να παρέχουν ανάλογες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο καταναλωτικό κοινό.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, διάρκειας περίπου 3 ωρών, έγινε παρουσίαση ενοτήτων όπως: «Πώς γίνεται η πρώτη επαφή; – Πώς τοποθετούμε τον εαυτό μας απέναντι στους πελάτες; – Πώς δίνεται η σωστή πληροφορία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες – Πώς ξεπερνιούνται τα εμπόδια κατά τη διάρκεια της πώλησης; Κτλ» . Το μήνυμα της δράσης ήταν “Η επιτυχημένη πώληση φέρνει ευημερία, επαγγελματική άνοδο, ικανοποίηση και προσωπική ανάπτυξη”.

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης. Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες δράσεις ανοιχτές προς το ευρύ κοινό.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.