Επταετές μνημόσυνο για τον π. Αντώνιο Ζούπη στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών

Επτά χρόνια συμπληρώθηκαν από τη μακαρία εκδημία του αειμνήστου Γέροντος και νέου κτήτορος της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου, Αντωνίου πρεσβυτέρου, του σεβασμίου λευΐτου που επί 58 συναπτά έτη διακόνησε πολυσχιδώς και θυσιαστικώς την τοπική Εκκλησία, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Δημητριάδος.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, και θα τελέσει το επταετές μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος.

Η αδελφότητα της Μονής προσκαλεί όλους να συμμετέχουν στις ιερές ακολουθίες και να προσευχηθούν για την ανάπαυση της μακαρίας ψυχής του αειμνήστου Γέροντος Αντωνίου εν Χώρᾳ Ζώντων.

Ο δρόμος για τη Μονή θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 3.00΄ το μεσημέρι. Μετά τις 3.00, λόγω του αγώνα αυτοκινήτων που πραγματοποιείται στην περιοχή εκείνη την ημέρα, η μετακίνηση από ή προς το μοναστήρι θα είναι δυνατή μέσω Αγίου Γεωργίου Νηλείας – Γατζέας ή Αγίου Γεωργίου Νηλείας – Μηλεών. Ομοίως, και για τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, ο δρόμος για τη Μονή θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 11.00΄ το πρωί. Μετά τις 11.00΄, λόγω του αγώνα αυτοκινήτων, η μετακίνηση από ή προς το μοναστήρι θα είναι δυνατή πάλι μέσω Αγίου Γεωργίου Νηλείας – Γατζέας ή Αγίου Γεωργίου Νηλεία – Μηλεών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.