Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκε ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ, ανακοινώνεται ότι προβλέπεται επιδείνωση του καιρού από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (04-10-2024) μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (05-10-2024) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βορειοανατολικά τμήματα.
Σήμερα Παρασκευή, από νωρίς το απόγευμα βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν αρχικά το βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία την Ήπειρο, τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Πιθανόν κατά τη διάρκεια της νύχτας να επηρεαστούν πρόσκαιρα και τα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας. Εξασθένηση των φαινομένων από τη νύχτα στα βορειοδυτικά.
Το Λιμεναρχείο συστήνει στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης.
Έρχονται βροχές και καταιγίδες στη διάρκεια της νύχτας
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































