Έρευνα για τον σχεδιασμό δράσεων τουριστικής προβολής της Σκιάθου

Σε εξέλιξη, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Δήμου

Πρωτογενής έρευνα για τον σχεδιασμό των δράσεων τουριστικής προβολής της Σκιάθου βρίσκεται σε εξέλιξη, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Δήμου Σκιάθου, για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της τουριστικής οικονομίας του νησιού. Η πρωτοβουλία αυτή αναπτύσσεται σε συνεργασία με τους συλλογικούς τουριστικούς φορείς του νησιού – Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, εστιάτορες κτλ. και υλοποιείται από την εταιρεία tourism generis (www.tourism-generis.com).

Η πρωτοβουλία αναφέρεται σε έρευνα-μελέτη με σκοπούς: α. τη δημιουργία μιας άτυπης δομής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και των επιχειρηματικών φορέων του τουρισμού, β. την ποιοτική αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου των τουριστικών προϊόντων της Σκιάθου, με σκοπό την επιμήκυνση της περιόδου, γ. την προτεραιότητα-στοχοθέτηση των γεωγραφικών και προϊοντικών αγορών και δ. το πλαίσιο-επικοινωνίας/προβολής του τουριστικού προορισμού «Σκιάθος».

Ο Δήμαρχος κ. Δ. Πρεβεζάνος δήλωσε: «Ο Δήμος Σκιάθου, αναγνωρίζοντας την κυρίαρχη σημασία του τουρισμού για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του νησιού, επιθυμεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στα θέματα της τουριστικής ανάπτυξης της Σκιάθου, σε συνεχή συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και με τεχνοκρατική υποστήριξη. Επιλέξαμε την tourismgeneris, εταιρεία με βαθιά γνώση των θεμάτων του ελληνικού και διεθνούς τουρισμού για να υποστηρίξει την προσπάθειά μας».

Ο Πρόεδρος της tourismgenerisκ. Γ. Δρακόπουλος δήλωσε σχετικά: «για την tourismgeneris αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η πρόσκληση από τον Δήμο Σκιάθου να συμβάλλει με τις γνώσεις και την εμπειρία της στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού. Με δεδομένη την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου και των συλλογικών φορέων του τουρισμού του νησιού, ευελπιστούμε σε αγαστή συνεργασία με όλους τους τουριστικούς επαγγελματίες, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προορισμού «Σκιάθος»».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.