Το ζήτημα της στεγασμένης λαϊκής αγοράς στον Αλμυρό θέτει στη συνεδρίαση λογοδοσίας του Δ.Σ. ο σύμβουλος Κώστας Πανταζώνας. Όπως υποστηρίζει το συγκεκριμένο έργο που παρουσιάστηκε στην προηγούμενη θητεία του νυν δημάρχου και χρηματοδοτήθηκε με 1 εκ. ευρώ σήμερα στέκει έρημο, αναξιοποίητο και εγκαταλελειμμένο. «Ερωτάται ξεκάθαρα η Δημοτική Αρχή: Ποιο είναι το τελικό συνολικό κόστος του έργου που υλοποιήθηκε επί δημαρχίας Δημήτρη Εσερίδη και δεν λειτούργησε ποτέ;
Ποιος πήρε την πολιτική απόφαση να κατασκευαστεί ένα κτίριο χωρίς εξασφαλισμένη λειτουργία και βιωσιμότητα; Γιατί η τότε Δημοτική Αρχή παρέδωσε στον Δήμο ένα έργο χωρίς προοπτική χρήσης, μεταφέροντας το πρόβλημα στις επόμενες διοικήσεις; Ποιο είναι σήμερα το πραγματικό κόστος για να διορθωθεί η αποτυχία της περιόδου Εσερίδη με αλλαγή χρήσης του κτιρίου; Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είναι «ατυχία».
Είναι πολιτική ευθύνη με ονοματεπώνυμο.
Οι δημότες Αλμυρού δεν ξεχνούν ποιος σχεδίασε, ποιος αποφάσισε και ποιος άφησε πίσω του ένα κουφάρι που συνεχίζει να κοστίζει» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ερώτηση Πανταζώνα.































