Εθελοντές Αιμοδότες: Συνεχίστε να προσφέρετε το δώρο ζωής

Ανακοίνωση-παρότρυνση προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες εξέδωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη», ώστε να συνεχίσουν να αιμοδοτούν και να προσφέρουν το πολύτιμο αυτό δώρο ζωής. Εξαιτίας του φόβου ωστόσο που επικρατεί με τον κορωνοϊό και της μείωσης προσέλευσης στο Νοσοκομείο Βόλου, η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας έχει ξεκινήσει και συνεχίσει τις εξορμίσεις στο Βόλο, προκειμένου να διευκολύνει όλους όσοι θέλουν να αιμοδοτήσουν.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος σημειώνει στην ανακοίνωσή πως υπάρχει δικαιολογημένος φόβος των πολιτών να πλησιάσουν τα νοσοκομεία, σύσταση που υποστηρίζεται και από όλους τους παγκόσμιους και εθνικούς φορείς υγείας (WHO, ΕΟΔΥ, Υπ. Υγείας, ECDC) για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας, έχει αναπόφευκτα επίπτωση στην προσέλευση αιμοδοτών και εν δυνάμει προκαλεί οξεία μείωση των αποθεμάτων αίματος.

Ωστόσο, καλεί τα μέλη του και όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής και τους προτρέπει να επισκεφθούν την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου που έχει ξεκινήσει εξορμήσεις στο κέντρο της πόλης και να αιμοδοτήσουν.

Να σημειωθεί πως η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας θα βρίσκεται τη Δευτέρα 30 Μαρτίου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στην είσοδο του λιμανιού και την Τρίτη 31 Μαρτίου τις ίδιες ώρες, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.