Ετήσια συνάντηση την Κυριακή για αποφοίτους των Παιδοπόλεων

Η κ. Γιώτα Κούγιαλη θα λάβει τον τίτλο "Παιδοπολίτης της Χρονιάς"

Η μεγάλη οικογένεια των Αποφοίτων Παιδοπόλεων ανοίγει τις πόρτες της Παιδόπολης «Αγία Σοφία», στην Αγριά Βόλου και υποδέχεται τους αποφοίτους όλων των ομοειδών Ιδρυμάτων της Ελλάδος, για μια ακόμη φορά, σε μια γιορτινή συνάντηση-επιστροφή στον χώρο απ’ όπου ξεκίνησαν, ή όπου πέρασαν τα νεανικά τους χρόνια χιλιάδες συμμαθητές τους.
Αύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στις 10.30 το πρωί, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία, ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων πραγματοποιεί την καθιερωμένη Ετήσια Χειμερινή Συνάντηση Αποφοίτων Παιδοπόλεων.
Επί πλέον το Δ.Σ. του Συλλόγου έχει θεσμοθετήσει, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2010, να τιμάτε ένα πρόσωπο , το οποίο με τις ενέργειές του, «…αποτελεί τιμή για τους Αποφοίτους Παιδοπόλεων, συνετέλεσε στην προβολή του Συλλόγου, στην εξυπηρέτηση και στην προοπτική στόχευσης των Αποφοίτων Παιδοπόλεων για το μέλλον».
Φέτος, ο τίτλος “Παιδοπολίτης της Χρονιάς” θα αποδοθεί για πρώτη φορά σε γυναίκα και ειδικότερα στη συγγραφέα και αντιπρόεδρο του Κέντρου Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕ.ΒΙ.ΜΑ.ΣΥ.), κυρία Γιώτα Κούγιαλη.
Η τιμώμενη, Γιώτα Κούγιαλη, είναι Απόφοιτος της Παιδόπολης «Απόστολος Παύλος», που ήταν στην Λάρισα.
Το νέο Δ.Σ. προσκαλεί στην εκδήλωση με χαρά όχι μόνο τα μέλη του, αλλά και όσους από τους Αγριώτες και Βολιώτες έχουν σχέσεις με τους απόφοιτους και αξιολογούν θετικά την παρουσία της Παιδόπολης, στα πενήντα περίπου χρόνια της λειτουργίας της στη Μαγνησία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.