Έτοιμη για νέες επιτυχίες η ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Centaurus Racing Team

Ζητά την στήριξη της τοπικής κοινωνίας

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Centaurus Racing Team μετά τις επιτυχίες που είχε την αγωνιστική χρονιά του 2019, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την νέα αγωνιστική σεζόν με ακόμα περισσότερη όρεξη, καινούργιες ιδέες και φυσικά περισσότερη έρευνα.
Στόχος της ομάδας για την ανερχόμενη χρονιά είναι να πραγματοποιήσει κάποιες τροποποιήσεις και βελτιώσεις στο μονοθέσιο της με αποτέλεσμα μια πιο ανταγωνιστική και βελτιωμένη μορφή του, τον Αμφίων R. Παράλληλα έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός του επόμενου μονοθεσίου, το οποίο θα κάνει την μεγάλη ανατροπή στην Ιστορία της ομάδας, καθώς θα είναι driverless, δηλαδή αυτόνομο, με αποτέλεσμα να μπορεί να συμμετέχει σε κάποια αγωνίσματα χωρίς την βοήθεια του οδηγού.
Φυσικά όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό, οι απαιτήσεις της ομάδας αυξάνονται όλο και περισσότερο καθώς παράλληλα με την εξέλιξη και την έρευνα στον τομέα αυτό απαιτούνται περισσότεροι υλικοί και χρηματικοί πόροι.
Αρωγός αυτής της προσπάθειας για φέτος, όπως και κάθε χρόνο είναι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και φυσικά όλοι μας οι -τοπικοί και μη- χορηγοί.
Αξίζει να αναφερθεί πως το ποσοστό των τοπικών επιχειρήσεων που στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας, κάθε χρόνο γίνεται όλο και μεγαλύτερο.Έτσι και φέτος η ομάδα αναμένει και ελπίζει σε μια μεγαλύτερη ανταπόκριση από την τοπική κοινωνία στο πρόγραμμα 100*100.
Το πρόγραμμα 100*100 είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που τρέχει εδώ και μερικά χρόνια η ομάδα, για τις τοπικές επιχειρήσεις. Στόχος του προγράμματος είναι να συγκεντρωθούν 100 επιχειρήσεις που η κάθε μία από αυτές θα έχει προσφέρει απο 100€.
#supportyourlocalteam