Εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου Τρικερίου ζητά η αντιπολίτευση

Εξηγήσεις από το δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ. Μιτζικό για τις απαράδεκτες, παράτυπες, παράνομες συμπεριφορές και ενέργειες του αντιδημάρχου Τρικερίου κ. Μανέτα Βασίλειου, ζητάει η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Νοτίου Πηλίου με αίτησή της προς το δήμαρχο και κοινοποίηση σ όλους τους αντιδημάρχους και στους προϊσταμένους υπηρεσιών του δήμου.
Σε δήλωσή του ο επικεφαλής κ. Παπαδημητρίου Μιλτιάδης αναφέρει, ότι ο κ. Μανέτας, πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται πλέον ως αλαζόνας, αγνοώντας κάθε έννοια συλλογικής προσπάθειας και υποτιμώντας τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και του δήμου γενικότερα.
Να σταματήσει επιτέλους για μικροπολιτικούς ψηφοθηρικούς λόγους να παρανομεί, έχοντας το ασθενοφόρο του Τρικερίου στο σπίτι του και να μεταφέρει αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος «ασθενείς», όταν χρειάζεται, ενώ υπάρχει νόμιμη διαδικασία, όπου μόνιμος υπάλληλος του δήμου μετά από σχετική εκπαίδευση έχει αυτό το δικαίωμα.
Να σταματήσει επιτέλους να επιτίθεται και να αγνοεί το τοπικό συμβούλιο Τρικερίου και ειδικά τον πρόεδρο κ. Λάντζο Νικόλαο και να σταματήσει κάθε προσπάθεια εκδίωξής του από το κοινοτικό γραφείο, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο κατόπιν αιτήσεως του προέδρου Τρικερίου κ. Λάντζου προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους
Και τέλος, να σταματήσει να ενεργεί κάνοντας παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία της τοπικής κοινότητας Τρικερίου χωρίς αποφάσεις του τοπικού συμβουλίου όπως προβλέπεται και χωρίς τις ανάλογες εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες όπου απαιτούνται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.