Εξυπηρέτηση ανέργων από το Τοπικό Κατάστημα ΕΦΚΑ Σκοπέλου

Από το Δήμο Σκοπέλου, ανακοινώθηκε ότι μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του ΟΑΕΔ και του ΕΦΚΑ, η εξυπηρέτηση πλέον των ανέργων δεν θα γίνεται από την υπηρεσία του Δήμου, αλλά από το Τοπικό Κατάστημα ΕΦΚΑ Σκοπέλου (πρώην ΙΚΑ).
Όπως αναφέρεται «ήδη από την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 κλιμάκιο του ΟΑΕΔ βρίσκεται στο Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης ΕΦΚΑ Σκοπέλου, τόσο για την εξυπηρέτηση του κοινού όσο και για την εκπαίδευση του προσωπικού.
Ο Δήμος Σκοπέλου όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα, είχε αγαστή συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα με την υπηρεσία του ΚΠΑ Βόλου.
Για το λόγο αυτό και με την ευκαιρία της λήξης της μακροχρόνιας συνεργασίας μας, θέλουμε να απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας τόσο στην Διευθύντρια του ΟΑΕΔ Βόλου κ. Μαρία Κοντογιάννη αλλά και σε όλο το προσωπικό, διότι συνέβαλαν πραγματικά, ώστε οι ωφελούμενοι να τακτοποιούν τις εκκρεμότητες τους επί τόπου, αποφεύγοντας την άσκοπη μετακίνηση τους στον Βόλο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.