«Φάρος Σκοπέλου»: Διαδικτυακό ψυχοεκπαιδευτικό σεμινάριο

Ο σύλλογος υποστήριξης χρόνιων ασθενών “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ” , προτίθεται να πραγματοποιήσει ένα δωρεάν διαδικτυακό ψυχοεκπαιδευτικό σεμινάριο για φροντιστές ατόμων με άνοια. Οι 7 θεματικές ενότητες του σεμιναρίου θα αφορούν γενικές πληροφορίες για τα είδη άνοιας, τρόπους διαχείρισης των συμπτωμάτων της (στα διάφορα στάδια της ασθένειας), πρακτικές συμβουλές, θέματα αυτο-φροντίδας των ίδιων των φροντιστών κτλ.
Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η συντονίστρια του συλλόγου “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ”, κ. Μαρία Καφαντάρη , ψυχολόγος, Msc Κοινωνικής-Κλινικής Ψυχολογίας Εξαρτήσεων και Ψυχοκοινωνικών προβλημάτων, εκπ. στη Συστημική /Οικογενειακή Θεραπεία. Η υλοποίηση των σεμιναρίων θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Μessenger rooms και οι συμμετέχοντες δεν είναι απαραίτητο να διαθέτουν προφίλ στο Facebook ή να έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή του Messenger.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία τους, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 8/12/20 .Ο σύνδεσμος (link) μέσω του οποίου θα συνδεθούν στο δωμάτιο του Messenger θα σταλεί στο e-mail τους. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του συλλόγου “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ” 24240-22341 ή στο e-mail [email protected]
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyMUPL2NXUr7z5aInGqbeOSy7bGRprBDtc0VXe363dAKRbbA/viewform?usp=sf_link

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.