Φιλανθρωπική εκδήλωση της Φλόγας στον Αλμυρό

Η «Φλόγα» φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας, σαράντα χρόνια προσφοράς και αλληλεγγύης με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Με αφορμή αυτή την επέτειο, το Τμήμα της «Φλόγας» Μαγνησίας και η ομάδα φίλων «Φλόγας» Αλμυρού πραγματοποιούν φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 17:30, στο «Αρχοντικό στο Κουρί» στον Αλμυρό, για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών παιδιά της «ΦΛΟΓΑΣ» που δέχτηκαν την βοήθεια και τη φροντίδα της και βγήκαν νικητές από τον δύσκολο αγώνα ζωής. Στην εκδήλωση θα είναι και το μουσικό σχήμα “ΔΥΟ ΜΑΣ” (Γιώργος Αποστολόπουλος – φωνή, Αχιλλέας Μοχλούλης – ηλ. πιάνο, synthi), ενώ για τρίτη χρονιά θα φιλοξενηθεί και η Σχολή Χορού της κ. Κορίνας Χριστακοπούλου.

Από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 ξεκινάει η προπώληση καρτών για τη Φιλανθρωπική Εκδήλωση και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν:

-κάρτες αξίας 10 ευρώ ανά άτομο (καφές και συνοδευτικά με ζωντανή μουσική).

Η προπώληση πραγματοποιείται στα ακόλουθα καταστήματα τα οποία και ευχαριστούμε για τη συνεργασία:

SOFIA ” Γυναικεία Επώνυμα Ενδύματα”

Βασιλέως Κωνσταντίνου 102, Αλμυρός

Παιδικά Ανδρωνά

Κεντρική Πλατεία Αλμυρού

Face & Body- Studio Αισθητικής

Παναγοπούλου & Αθηνών, Αλμυρός

Κομμωτήριο Μπίλικα Σοφία

Παναγοπούλου 6, Αλμυρός

 

«Η «Φλόγα» καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς, που συνδράμετε σε κάθε μας πρωτοβουλία. Σας περιμένουμε στη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση για να σταθούμε όλοι μαζί δίπλα στις οικογένειες που πολεμούν τον καρκίνο και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον δύσκολο αγώνα τους», επισημαίνεται από τους διοργανωτές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.