Fraport Greece: Ψηφιακό έργο για την τηλεφωνία

Μεταξύ των οποίων και το αεροδρόμιο της Σκιάθου

Την υλοποίηση έργου κάλυψης σήματος κινητής τηλεφωνίας για λογαριασμό των μεγάλων τηλεπικοινωνιακών παρόχων της χώρας στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece, ανέλαβε η Intrakat, μεταξύ αυτών και για το αεροδρόμιο της Σκιάθου.
Στόχος είναι να εξασφαλιστεί η συνεχής και αδιάλειπτη κάλυψη σήματος έως 5G, θα χρησιμοποιηθούν όλες οι διαθέσιμες ζώνες συχνοτήτων (800 MHz ως 3500 MHz) σε όλες τις τεχνολογίες (GSM, DCS, UMTS, LTE και 5G).
Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχεται στους επιβάτες, Έλληνες και ξένους, που επισκέπτονται τη χώρα μας. Ενδεικτικά αναφέρεται πως – σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Fraport- κατά τη διάρκεια του 2022 στα συγκεκριμένα αεροδρόμια αφίχθηκαν συνολικά πάνω από 31.194.000 επιβάτες, σε περισσότερες από 256.000 πτήσεις, αριθμοί που αναμένονται να αυξηθούν σημαντικά στα επόμενα έτη.
Καθώς η σταδιακή ψηφιοποίηση φανερώνει περισσότερες δυνατότητες και κερδίζει όλο και μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού, η ζήτηση για αναβαθμισμένες ψηφιακές υπηρεσίες αυξάνεται συνεχώς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.