Φθινοπωρινή θα είναι η τρέχουσα εβδομάδα, με λίγες βροχές στο Ν. Μαγνησίας και θερμοκρασίες, προσαρμοσμένες στην εποχή, όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ 102,5 και τον Ηλία Κουτσερή, ο μετεωρολόγος Θεοφάνης Τακούδης.
Συγκεκριμένα, για σήμερα Τρίτη προβλέπονται αραιές συννεφιές με σχεδόν αίθριο καιρό, με μέγιστη θερμοκρασία 21-22 °C, οι άνεμοι θα είναι Νότιοι – Νοτιοανατολικοί ασθενείς.
Για αύριο Τετάρτη, από το μεσημέρι και μετά αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν κάποιες βροχές, που όσο τελειώνει η ημέρα θα είναι περισσότερες και θερμοκρασία στους 20-21 °C και άνεμους Ανατολικούς – Νοτιοανατολικούς.
Την Πέμπτη αναμένονται βροχές, αρκετές και στη Μαγνησία, περισσότερες στις παραθαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου και στα νότια, στην περιοχή Αλμυρού. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19-20 °C, με βοριάδες, η ένταση των οποίων στο Αιγαίο, θα είναι 6-7 Μποφόρ.
Ο κ. Τακούδης, είπε ότι μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής στις περιοχές αυτές θα έχουμε καλά ύψη βροχής, όσα χρειάζονται οι αγρότες και κτηνοτρόφοι, ενώ Παρασκευή και Σάββατο η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 18 °C η μέγιστη τιμή και ίδιες συνθήκες ανέμων.
Οι βροχές θα σταματήσουν από το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή ο καιρός βελτιώνεται θα είναι σχεδόν αίθριος με κάποιες αραιές συννεφιές, οι βοριάδες θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 19-20 °C.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































