Γ. Σακκόπουλος: Υπογράψαμε συμβόλαιο με τους πολίτες της Σκιάθου

Με τον δήμαρχο της Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, τους επιχειρηματίες του τουρισμού, τους πυροσβέστες και εκπροσώπους συλλόγων, συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιάννης Σακκόπουλος.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «Υπογράψαμε συμβόλαιο εμπιστοσύνης και προσωπικά θα το τηρήσω στο ακέραιο», δήλωσε ο κ. Σακκόπουλος μετά τις συναντήσεις. Τουριστική ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, είναι το στοίχημα που καλείται να κερδίσει η Σκιάθος τα επόμενα χρόνια. Συζήτησε με πολίτες και εκπροσώπους φορέων της Σκιάθου για τις μεγάλες προκλήσεις της νέας εποχής. Το Κίνημα Αλλαγής, προτάσσει πάντα το συμφέρον των πολιτών, γι’ αυτό και επενδύει στην ανάπτυξη του τουρισμού μέσα από την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προκλήσεων. Η προστασία του περιβάλλοντος, η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας και η προσέλκυση επενδύσεων, είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού. Το Κίνημα Αλλαγής έχει συγκεκριμένες προτάσεις που δίνουν λύσεις σε διαχρονικές παθογένειες. Μια από τις παθογένειες αυτές για τη Σκιάθο αποτελεί το πρόβλημα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών. Οι κάτοικοι του νησιού απαιτούν δυναμικές δράσεις για τη διασφάλιση της αξιόπιστης σύνδεσης με την ηπειρωτική χώρα, την αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών και τον εκσυγχρονισμό του στόλου που εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρόβλημα του νερού και στα αναγκαία έργα που θα διασφαλίζουν το δικαίωμα πρόσβασης όλων των πολιτών σε καθαρό και υγιεινό πόσιμο νερό. Οι Σκιαθίτες τόνισαν την ανάγκη να προχωρήσουν χωρίς άλλη καθυστέρηση όλα τα απαραίτητα έργα που θα καταστήσουν ασφαλές το πόσιμο νερό στη Σκιάθο, ενώ ακόμη έθεσαν ζητήματα που αφορούν την αναβάθμιση των κτιριακών δομών στα σχολεία, των κοινόχρηστων χώρων, την καθαριότητα.
«Η κάθε επίσκεψη στη Σκιάθο είναι εμπειρία και στο νησί μας δεν αξίζει η στασιμότητα», είπε ο κ. Σακκόπουλος ο οποίος μαζί με το κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ συνομίλησς με τον Διευθυντή του Αεροδρομίου κ. Λαμπρόπουλο. Ενημερώθηκε για την μεγάλη εικόνα και τα έργα που ολοκληρώνονται τον επόμενο μήνα, τον πυροσβεστικό σταθμό και τη συντήρηση και ανακαίνιση των δύο κτιρίων του Αεροδρομίου, καθώς και για τον μη επαρκή αριθμό αστυνομικών που έχουν την ευθύνη φύλαξης των εγκαταστάσεων. Οι συναντήσεις με τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες του νησιού συνεχίζονται.
«Όλη μας η δύναμη και η παρέμβαση για αύξηση των πτήσεων και τον χειμώνα, όλες μας οι δυνάμεις για την σύνδεση των νησιών μας». Στο κλιμάκιο μας Δημήτρης Τσιμπανάκος, Γιάννης Αναστασίου , Νίκος Τζούμας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.