Γέμισε η Κάρλα μικρές οι ζημιές στο Δήμο Ρ. Φεραίου

Ευεργετική ήταν απ’ ότι φαίνεται η έντονη και μεγάλης διάρκειας βροχή του περασμένου Σαββάτου, για την περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, καθώς η λίμνη Κάρλα γέμισε νερό, ενώ δεν σημειώθηκαν αξιοσημείωτες ζημιές.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Παλληκάρη, που μίλησε στο «Ράδιο Ένα», τα προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση εντοπίστηκαν κυρίως στην περιοχή της λίμνης Κάρλας και στην περιοχή Κεραμιδίου και Βενέτου.

Όπως είπε, ζημιές υπέστη το δίκτυο αγροτικής οδοποιΐας, ενώ κάποια προβλήματα παρατηρήθηκαν στον χείμαρρο Κερασιώτη και σε έργο που έχει γίνει.
Ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι ο όγκος του νερού ήταν τόσο μεγάλος, που ακόμη και οι ντόπιοι είδαν τον Κερασιώτη να κατεβάζει τόσο πολύ νερό. Ο κ. Παλληκάρης τόνισε ότι πέρα από τις ζημιές στον χείμαρρο, που είναι επισκευάσιμες, πλημμύρες δεν σημειώθηκαν.

Στις παρακάρλιες περιοχές πλημμύρισαν χωράφια με αμυγδαλιές, κυρίως λόγω της έντονης βροχόπτωσης και όχι εξαιτίας κάποιου ρέματος, τόνισε ο αντιδήμαρχος που πρόσθεσε ότι με τη μεγάλη σε ένταση και διάρκεια βροχόπτωση, γέμισε αρκετά και η λίμνη Κάρλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.