«Γέμισε» μουσική η πλατεία Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς (φωτογραφίες)

Στο Πήλιο η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Μουσική εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Mozarteum Hellas, υπό την αιγίδα της Αυστριακής Πρεσβείας, βάζοντας τη Ζαγορά και  γενικότερα το Ανατολικό Πήλιο στον  χάρτη των εκδηλώσεων της Αυστριακής Πρεσβείας για το 2024, στο πλαίσιο του “Ελληνοαυστριακού Καλοκαιριού”, ενός θεσμό που φέρνει κοντά τις δύο χώρες, έχοντας στη βάση του πολιτιστικά και μουσικά δρώμενα!

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 30 Ιουνίου η κεντρική πλατεία Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς «πλημμύρισε» από μουσικές από την Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό τη διεύθυνση της φημισμένης μαέστρου Νίνας Πατρικίδου!

Οι κάτοικοι της Ζαγοράς και των γύρω χωριών ανταποκρίθηκαν στο μουσικό αυτό κάλεσμα και γέμισαν την πλατεία, απολαμβάνοντας τους νέους καλλιτέχνες  σε γνώριμες ελληνικές και ξένες μελωδίες.

Μάλιστα, η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών την Παρασκευή 21 Ιουνίου, Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής βρέθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, όπου παρουσίασε με τη συνοδεία της Παιδικής Νεανικής Χορωδίας «Καλλιτεχνήματα» το μουσικό πρόγραμμα τους με τίτλο «Η Ελλάδα τραγουδάει». Την εκδήλωση παρακολούθησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.