Γιάννα Αγγελοπούλου αγκαλιά με Κερτ Ράσελ, Γκόλντι Χόουν στη Σκιάθο

Την εκδήλωση για την πρώτη σημαία της επανάστασης του 1821 στη Σκιάθο βρέθηκαν οι πασίγνωστοι ηθοποιοί, Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χόουν! Το διάσημο ζευγάρι φωτογραφήθηκε με την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χόουν επισκέπτεται τη Σκιάθο κάθε καλοκαίρι αλλά φέτος έδωσε το παρών στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο πλαίσιο εγκαινίων της εικαστικής έκθεσης «Η πρώτη σημαία».

Το διάσημο ζεύγος του Χόλιγουντ φωτογραφήθηκε μαζί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, καθώς και με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, όπως φαίνεται και στις εικόνες του thesstoday.

Οι δύο κινηματογραφικοί αστέρες, γνωστοί για την απλότητα και τη φιλικότητά τους, συνηθίζουν να μένουν στο νησί τουλάχιστον 15 ημέρες, ενώ δεν παραλείπουν να πραγματοποιούν και μικρές εξορμήσεις σε κοντινά νησιά, απολαμβάνοντας τις ελληνικές ομορφιές.

Στο παρελθόν, τον επίγειο παράδεισο της Σκιάθου επισκέφθηκε και η κόρη της Γκόλντι Χόουν, επίσης γνωστή ηθοποιός Κέιτ Χάντσον, τραβώντας όλα τα βλέμματα επάνω στην ίδια, αλλά και στη μητέρα της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.