Γιώργος Μαρτίου: «Νίκη της κοινωνίας, μεγάλη νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Τι δήλωσε ο Βολιώτης υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ο Γιώργος Μαρτίου απ΄τη Μαγνησία εντάσσεται στην τριάδα των Θεσσαλών υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία συμπληρώνουν η Παναγιώτα Δριτσέλη και η Χριστίνα Χλαπανίδα. Ο Βολιώτης υποψήφιος Ευρωβουλευτής κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα των προκριματικών εκλογών στον νομό και λίγες ώρες μετά και την επίσημη ανακοίνωση ευχαρίστησε με ανάρτησή του όλους όσοι τον στήριξαν, επισημαίνοντας ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν μία νίκη της κοινωνίας και μία μεγάλη νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του κ. Μαρτίου: «θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν! Ένα μεγάλο μπράβο για όλους και όλες που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία, ακόμα και αν δεν εκλέχτηκαν.

Η συμμετοχική δημοκρατική διαδικασία καταγράφει μια μεγάλη νίκη της κοινωνίας και μια μεγάλη νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όλοι μαζί προχωράμε μπροστά ενωμένοι και πιο δυνατοί. Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επέλεξαν έμπειρα πολιτικά στελέχη αλλά και νέα πρόσωπα, καταξιωμένα στο εργασιακό τους περιβάλλον. Η διαδικασία ήταν άκρως επιτυχημένη με τη συμμετοχή να ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την παράταξη μας δυνατότερη. Δώσαμε έναν πολύ όμορφο αγώνα αλλά η μεγάλη μάχη αρχίζει τώρα. Από τη μάχη των Ευρωεκλογών δε περισσεύει κανείς! Είμαι πολύ περήφανος που συμμετείχα στη διαδικασία αυτή και αισθάνομαι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης βγαίνει δικαιωμένος για την επιλογή αυτής της αμεσοδημοκρατικής διαδικασίας.

Για την δική μας Ευρώπη! Την Ευρώπη της ισότητας, της συμπεριληπτικότητας, τη δίκαιη και κοινωνική Ευρώπη”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.