Ευεργετικό είναι το χιόνι που υπάρχει και που θα συνεχίσει να πέφτει μέχρι το βράδυ για το Χιονοδρομικό Κέντρο, καθώς όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ 102,5 και στον Ηλία Κουτσερή ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γρηγόρης Ιγγλέσης πιθανότατα να μπορέσει να λειτουργήσει το Χιονοδρομικό την Πρωτοχρονιά, ικανοποιώντας τους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής, που αναμένουν με αγωνία να πραγματοποιήσουν την κάθοδό τους στις πίστες του σκι.
Είναι όλα έτοιμα, σύμφωνα με τον κ. Ιγγλέση για να μπορέσει να λειτουργήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο την Πρωτοχρονιά, καθώς η χιονόπτωση που σημειώθηκε και αυτή που συνεχίζεται σήμερα και μέχρι το βράδυ αποτελούν συμμάχους για τη έναρξη της χειμερινής περιόδου με σκι, snowboard και παιχνίδια στο χιόνι.
“Σήμερα έριξε κάποιο χιόνι, ετοιμαζόμαστε κι ευελπιστούμε να ανοίξουμε την Πρωτοχρονιά. Είμαστε έτοιμοι, τα μηχανήματα είναι έτοιμα και σήμερα το βράδυ θα πατήσουμε. Έχουν γίνει όλες οι συντηρήσεις, έχουμε πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, έχουμε στείλει στον ΕΟΤ τα απαραίτητα χαρτιά και είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε με άδειες, με μηχανήματα καινούργια, με τη βοήθεια βέβαια της περιφέρειας. Θα ανοίξουμε με ασφάλεια και θα έχουμε καλή χρονιά”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ιγγλέσης αρμόδιος για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου.
Σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τη διάρκεια της λειτουργίας του Χιονοδρομικού, στην περίπτωση που δεν σημειωθεί άλλη χιονόπτωση, ο κ. Ιγγλέσης ανέφερε πως “Από ότι βλέπουμε το κρύο θα κρατήσει μέχρι 12 Ιανουαρίου. Ευελπιστούμε ότι με πατήματα καλά να το κρατήσουμε- το χιόνι- όσο δυνατόν περισσότερο. Το πόσο όμως μπορεί να λειτουργήσει το χιονοδρομικό, δεν μπορώ να το πω από τώρα”.
Τέλος, η τιμολογιακή πολιτική του Χιονοδρομικού θα είναι η ίδια με πέρυσι, με το εισιτήριο να κοστίζει 10 (μειωμένο) και 12 ευρώ (κανονικό).































