H Σκιάθος αναβαθμίζει το συγκοινωνιακό προφίλ της

Δύο μήνες από την ανάληψη του έργου της μικροσυγκοινωνίας από τα Υπεραστικά και Αστικά ΚΤΕΛ Μαγνησίας, η εικόνα στο νησί του Παπαδιαμάντη έχει αλλάξει.

Παθογένειες, αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές περνούν σιγά-σιγά στο παρελθόν και πλέον ο επισκέπτης απολαμβάνει ολιστικά την εμπειρία επίσκεψης στο νησί έχοντας ως πρώτη επιλογή ένα αξιόπιστο, οικονομικό και ασφαλές μέσο μεταφοράς.

Ένα νησί ύψιστης τουριστικής εμβέλειας αποκτά τη θέση που αξίζει, με το αεροδρόμιο JSI να ξεπερνά το ρεκόρ του 2019, τα πλοία πηγαινοέρχονται και τα λεωφορεία των “Συγκοινωνιών Σκιάθου” εξυπηρετούν τον μόνιμο κάτοικο και τον επισκέπτη σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος και όχι μόνο.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την επίσημη ανάληψη του έργου της μικροσυγκοινωνίας έγιναν άλματα προόδου: Δρομολογήθηκαν νέα, σύγχρονα λεωφορεία, εκπαιδευμένο προσωπικό και η παροχή υπηρεσίας προσαρμόστηκε γύρω από τις πραγματικές ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Ήδη εγκαταστάθηκαν kiosks πληροφορίων και πώλησης εισιτηρίων, ενώ οι ψηφιακοί δίαυλοι επικοινωνίας με το κοινό δόθηκαν άμεσα προς χρήση.

Ουρές, ταλαιπωρία, ακανόνιστα δρομολόγια, μόνο δυσφήμηση αποτελούσαν για τον τόπο. Έτσι πλέον μία καλοκουρδισμένη τουριστική μηχανή έχει πάρει μπρος, η τοπική οικονομία έχει ενισχυθεί όπως και το προφίλ του νησιού διεθνώς, αλλά και εντός συνόρων με τις αφίξεις Ελλήνων διασήμων.

Από Σκανδιναβία, μέχρι Γερμανία και από Ιταλία μέχρι Μεγάλη Βρετανία, οι επισκέπτες απολαμβάνουν το ελληνικό καλοκαίρι και μία πανέμορφη εμπειρία διαβίωσης στο νησί των Σποράδων, με τις υπέροχες παραλίες, τους φιλόξενους ανθρώπους. Αυτό είναι το πραγματικό (έστω και μακροπρόθεσμα) κέρδος. Ο επισκέπτης που δεν θα επισκεφτεί μία φορά έναν τόπο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.