Η Αλόννησος γοητεύει κορυφαίους Ρουμάνους δημοσιογράφους

Ερωτευμένοι με την Αλόννησο δήλωσαν οι συμμετέχοντες έγκριτης δημοσιογραφικής αποστολής στην Αλόννησο που διοργανώθηκε το διάστημα 17 έως 19 Σεπτεμβρίου 2019 από το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας και τον Δήμο Αλοννήσου με τη στήριξη της εταιρίας Marketing Remake. Στο ταξίδι συμμετείχαν δημοσιογράφοι από το Marie Claire και το Harper’s Bazaar, τα πλέον δημοφιλή lifestyle Μέσα μόδας και ποικίλης ύλης της Ρουμανίας με δεκάδες χιλιάδες πιστούς αναγνώστες που αναζητούν το ποιοτικό στοιχείο, τις δραστηριότητες και την ευεξία στις διακοπές τους. Ταξιδιωτικοί bloggers που εκπροσωπούν κορυφαία blog όπως το ExtraVita.ro ενίσχυσαν την αξία της δράσης με την παρουσία τους ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η επίσκεψη της διάσημης τηλεοπτικής παρουσιάστριας, instagramer και επηρεαστή, Cristina Cioran.

Τα μέλη της αποστολής που συνοδεύονταν από την κα Liliana Niculae, στέλεχος του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας, είχαν την δυνατότητα να ανακαλύψουν τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές της Αλοννήσου, να γευτούν τις ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις, να περιπλανηθούν στη γραφική Παλιά Αλόννησο και το κατάφυτο λιμάνι του Πατητηρίου. Την παράσταση «έκλεψαν» τόσο η εκδρομή στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου και Βορείων Σποράδων, όσο και η επίσκεψη τους στο νέο και σύγχρονο Κέντρο Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης Κοινού. Στο ενημερωτικό κέντρο στην Αλόννησο που για πρώτη φορά λειτουργεί πανελληνίως, έγινε χρήση των καινοτόμων τεχνολογιών εικονικής κατάδυσης και τρισδιάστατης απεικόνισης, προκειμένου οι συμμετέχοντες να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία που επιφυλάσσει ένα από τα σπουδαιότερα ναυάγια του κόσμου, το αρχαίο ναυάγιο της Περιστέρας από το 425 πΧ περίπου με τους 4.000 αμφορείς και τα διαχρονικά μυστικά του!

«Η Αλόννησος εξελίσσεται. Ο Δήμος Αλοννήσου εμπλουτίζει διαρκώς το Τουριστικό προϊόν του προορισμού με νέα θέματα και δίνει ανελλιπώς το στίγμα του σε καθιερωμένες αλλά και νέες υποσχόμενες αγορές όπως η Ρουμάνικη», δήλωσε αναφορικά με τη δράση ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ Πέτρος Βαφίνης.

Ο Δήμος Αλοννήσου ευχαριστεί θερμά το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας καθώς και τις τοπικές Τουριστικές επιχειρήσεις που στήριξαν εθελοντικά τη δράση και πιο συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία «Paradise» και «Λιαδρόμια», τα εστιατόρια «Πανσέληνος», «Αρχιπέλαγος» και «Μελτέμι», το «Albedo Travel», το εκδρομικό «Γοργόνα» και την εταιρία ενοικίασης «Crossroad». Την οργάνωση της φιλοξενίας και τη συνοδεία στο νησί ανέλαβε η κυρία Ιωάννα Βαφίνη, ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά της κυρίας Νικολέτας Ευσταθίου. Την ακτοπλοϊκή μετακίνηση της αποστολής κάλυψε η εταιρία Hellenic Seaways.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.