Η δωρεά που έκαναν νιόπαντροι σε γάμο που έγινε στο Πήλιο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το gossip-tv.gr με φωτογραφικό υλικό, στο Πήλιο παντρεύτηκαν η Daphne Barkshire και ο Alexander Robbs.

Καλεσμένοι σε αυτόν τον γάμο στην Τσαγκαράδα ήταν και ο Παύλος Γλύξμπουργκ με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ.

Μετά τον γάμο που έγινε στην Αγία Παρασκευή, το ζευγάρι είχε επιλέξει τον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού για να παραθέσει την δεξίωση.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου, η Daphne Barkshire και ο Alexander Robbs, αποφάσισαν να κάνουν μια δωρεά στο σχολείο και το gossip-tv.gr «αλίευσε» αυτή τη δημοσίευση όπου γνωστοποιήθηκε η ευχάριστη είδηση. «Το Σάββατο 6/7/24, στον αύλειο χώρο του Νανοπούλειου Δημοτικού Σχολείου πραγματοποιήθηκε η γαμήλια δεξίωση των Daphne Barkshire και του Alexander Robbs. Το ζευγάρι έκανε δωρεά προς το σχολείο την αλλαγή των ανατολικών τζαμιών που είχαν καταστραφεί από την πολυκαιρία και εξοπλισμό ειδών υγιεινής που χρειαζόταν το σχολείο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προσφορά αυτή που βελτιώνει την διαβίωση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και ομορφαίνει την όψη του υπέροχου αυτού κτιρίου. Τους ευχόμαστε ολόψυχα, τα όνειρα τους να γίνουν η ζωή τους!!!», διαβάσαμε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης που έγινε στη σελίδα του Συλλόγου Γονέων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.