Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας αποχαιρετά τον Στάθη Αγαπητό

"Έφυγε" από τη ζωή ο γνωστός σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίων σε Βόλο και Πήλιο

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν.Μαγνησίας αποχαιρετά ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του τουρισμού. Με την παρουσία και το έργο του αναβάθμισε το τουριστικό προϊόν της Μαγνησίας. Με την ίδρυση του ξενώνα και του εστιατορίου του έδωσε ώθηση στον τουρισμό, στην περιοχή του Αη Γιάννη και του τέως Δήμου Μουρεσίου.

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση ξενοδόχων σημειώνει χαρακτηριστικά πως «Θα μας λείψει η παρουσία του στα κοινά και το χαμόγελο του. Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι αγαπητέ Στάθη».

Ποιος ήταν ο Στάθης Αγαπητός

Ο γνωστός σεφ, με πολυετή και πετυχημένη καριέρα και ιδιοκτήτης εστιατορίων σε Βόλο και Πήλιο, Στάθης Αγαπητός, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 77 χρόνων.

Ο Στάθης Αγαπητός εργάζονταν ως σεφ από την δεκαετία του ’60 μέχρι τη δεκαετία του ’80, σε μεγάλα ξενοδοχεία στο Πήλιο και τις Σποράδες, και σε πολυτελή ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα.

Τη δεκαετία του ’80 άνοιξε δικά του εστιατόρια στο Βόλο και στην Πορταριά και το τελευταίο το 1987 το εστιατόριο «Στάθης» στο Παπά Νερό Πηλίου, το οποίο ανακαινίστηκε, μετονομάστηκε και πρόσφατα βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα.

Την ίδια περίοδο δημιούργησε και το ξενοδοχείο «Αγαπητός Villas» στο Παπά Νερό. Αν και είχε συνταξιοδοτηθεί από χρόνια ήταν ενεργός επαγγελματικά μέχρι το τέλος της ζωής του.

Ο Στάθης Αγαπητός ήταν παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών και ευτύχησε να δει και δύο εγγόνια.