Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη για τον Δεκαπενταύγουστο

«Ο Αύγουστος για τον Ελληνισμό, είναι μήνας αφιερωμένος στην Παναγία μας και στον εορτασμό της αγιοσύνης της. Είναι μια μεγάλη ημέρα, μια μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία», αναφέρει σε μήνυμά της η γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Όπως τονίζει, «σε ολόκληρη την Ελλάδα, τιμάται με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη η μνήμη της Θεομήτορος. Περισσότερο, από κάθε άλλο ιερό πρόσωπο, ο Ελληνισμός την τιμά, τη σέβεται και την επικαλείται σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Αυτό που νιώθουμε σήμερα είναι ότι η πατρίδα μας περνάει δύσκολες στιγμές. Οι θυσίες του ελληνικού λαού, όμως, δεν θα πάνε χαμένες, γιατί και αντλούμε δύναμη από τη θρησκεία μας και διδασκόμαστε από την ιστορία μας. Η Ελλάδα είχε και έχει δύο κιβωτούς: τις θρησκευτικές της αξίες και τη δύναμη του ελληνισμού. Και αυτές θα μας βοηθήσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, ώστε να σφυρηλατήσουμε την κοινωνική μας συνοχή και την εθνική μας ενότητα.

Με την ευκαιρία της εορτής, της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης, εύχομαι από καρδιάς Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.