Η νέα πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Αλλαγή «σκυτάλης» στην πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μετά τις εκλογές που έγιναν χθες. Με βάση τα αποτελέσματα Πρύτανης εκλέγεται ο Ζήσης Μαμούρης και Αντιπρυτάνεις εκλέγονται η Ιωάννα Λαλιώτου, ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης, ο Ιωάννης Θεοδωράκης και ο Στέφανος Παρασκευόπουλος.

Όπως ανακοινώθηκε από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για την ανάδειξη Πρύτανη και Αντιπρυτάνεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για την εκλογή Πρύτανη καταμετρήθηκαν 394 ψηφοδέλτια μελών ΔΕΠ από τα οποία τα 27 ήταν άκυρα και λευκά και 353 ψηφοδέλτια μελών ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και διοικητικών υπαλλήλων από τα οποία 14 ήταν άκυρα και λευκά.
Για Αντιπρυτάνεις καταμετρήθηκαν 394 ψηφοδέλτια μελών ΔΕΠ από τα οποία τα 15 ήταν άκυρα και λευκά και 352 ψηφοδέλτια μελών ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και διοικητικών υπαλλήλων από τα οποία 11 ήταν άκυρα και λευκά.

Για την ανάδειξη Πρύτανη ο Ζήσης Μαμούρης έλαβε συνολικά 266 ψήφους και ο Νικόλαος Δαναλάτος 176 ψήφους.
Για την ανάδειξη Αντιπρυτάνεων έλαβαν η Ιωάννα Λαλιώτου 107 ψήφους, ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης 78, ο Ιωάννης Θεοδωράκης 73, ο Στέφανος Παρασκευόπουλος 65, η Ευτυχία Καψαλάκη 63, ο Δημήτριος Λεωνίδας 43 και ο Βασίλειος Κανακούδης 26 ψήφους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.