Η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας στηρίζει τον Δημήτρη Χατζή στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας

Υποψήφιος με τη ΔΗ.ΚΙ.Ο ως αντιπρόσωπος του Υπόλοιπου Επικράτειας για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων (3ο εκλογικό διαμέρισμα), στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 10 Δεκεμβρίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας, θα είναι ο πρ. Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Βόλου και εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ απο την ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, Δημήτρης Χατζής, όπως κάνει γνωστό σε ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ Βόλου.

Η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας μιλά για το μέλος της και την υποψηφιότητά του επισημαίνοντας ότι «ο Δημήτρης έχει αποδείξει μέσω της ενασχόλησης του στην ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας από το 2015 έως σήμερα, ότι με τον δυναμισμό του, την υπευθυνότητα του αλλά και το αίσθημα ομαδικότητας που τον χαρακτηρίζει μπορεί να είναι ένας άξιος εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Εμείς ως ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας θα είμαστε στο πλευρό του και σε αυτή την εκλογική μάχη. Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου καλούμε όλα τα μέλη- οικονομολόγους της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας να επιλέξουν την παράταξη που δημιούργησε ένα φορέα δυνατό και άξιο εκπρόσωπο των οικονομολόγων αλλά και των λογιστών φοροτεχνικών. Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος δίνουμε περισσότερη δύναμη στη ΔΗ.ΚΙ.Ο και σε νέους ανθρώπους.

Ψηφίζουμε ΔΗ.ΚΙ.Ο και Δημήτρη Χατζή στο νούμερο #77 στο Υπόλοιπο Επικράτειας της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΣτΑ).

Οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στη ΣτΑ, αλλά και των εκπροσώπων της Περιφερειακής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου από τις 08:00 π.μ. ως τις 18:00 μ.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας & Σποράδων (πρώην Νομαρχία, οδός Ελ. Βενιζέλου & Αναλήψεως).

Καλή επιτυχία από καρδιάς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.