Η συγκλονιστική ιστορία ζωής του 25χρονου που σκοτώθηκε μετά από τροχαίο με αγριογούρουνο

Το χρονικό

Τα λόγια τους στο LIVE NEWS γεμάτα πόνο και θλίψη. Λέξεις που αντικατοπτρίζουν τον Γολγοθά που καλούνται να ανέβουν για το υπόλοιπο της ζωής τους. Είναι ο πατέρας και η θεία του αδικοχαμένου Πάνου που τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής σκοτώθηκε κοντά στις Μικροθήβες, σε τροχαίο με ένα τραυματισμένο αγριογούρουνο.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός ανατράπηκε μετά τη σύγκρουση και ο ίδιος ανασύρθηκε νεκρός, με την τραγική είδηση να ντύνει στα μαύρα την οικογένεια που είχε υιοθετήσει το παιδί από τους 4 μήνες της ζωής του.

«4 μηνών. Αυτό ήταν τυχερό και άτυχο μαζί. Καλό παιδί ήταν, αγαπητό παιδί. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε. Με πολλή αγάπη. Δεν είχαμε πρόβλημα να το μεγαλώσουμε», λέει ο πατέρας του θύματος.

Το χρονικό
Όλα έγιναν στο δρόμο Φαρσάλων – Βόλου, κοντά στις Μικροθήβες. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονη χτύπησε αγριογούρουνο που πετάχτηκε στον δρόμο και το έστειλε τραυματισμένο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Εκείνη την ώρα, περνούσε ο άτυχος οδηγός που δεν κατάφερε να το αποφύγει.

Μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητό του κατέληξε στο διαχωριστικό και ανατράπηκε. Ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαριαίος.

«Το αγριογούρουνο το χτύπησε άλλο αυτοκίνητο και εκείνη την ώρα πήγαινε ο γιος μου προς τον Βόλο, σε αντίθετη πορεία με το άλλο αυτοκίνητο. Δεν ήρθαν σε σύγκρουση με το άλλο αυτοκίνητο», λέει ο πατέρας του.

Στο σημείο του δυστυχήματος σπεύδουν περιπολικά και ασθενοφόρα. Οι διασώστες όμως δεν μπορούν να επαναφέρουν τον 25χρονο.

«Έκανε δεξιά ο ανιψιός μου, να το αποφύγει, αλλά εκεί μου είπαν υπάρχει ένα υψωματάκι, ένας σωλήνας, το οποίο το πέταξε το αυτοκίνητο και το έφερε τούμπες», λέει η θεία του.

Ο 25χρονος Πάνος είχε μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη. Οι γονείς που τον είχαν υιοθετήσει από 4 μηνών, φρόντισαν να μην στερηθεί τίποτα όσο ήταν παιδί και βρίσκονταν διαρκώς στο πλευρό του μέχρι τα τελευταία χρόνια, που εργαζόταν ως υπάλληλος σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

«25 χρόνων παλικάρι. Του είχαν μεγάλη αγάπη, φρόντιζαν να του δώσουν τα καλύτερα, να του αφήσουν περιουσία».

Εκείνο το βράδυ η τύχη τον εγκατέλειψε, με το τροχαίο δυστύχημα να επαναφέρει στο προσκήνιο και το πρόβλημα του υπερπληθυσμού των αγριογούρουνων που καθημερινά, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, μπαίνουν σε κατοικημένες περιοχές και πετάγονται σε πολυσύχναστους δρόμους, σε μια προσπάθεια να βρουν τροφή.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Πάνου θα γίνει αύριο στον Αλμυρό του Βόλου, με τα λόγια συμπαράστασης να είναι αδύνατον να απαλύνουν τον πόνο που αισθάνονται οι γονείς του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.