Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι συμμετέχουν στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης

Στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης συμμετέχει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Μαγνησίας που καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση της Τετάρτης 30 Μαΐου, στις 9 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας.

Όπως αναφέρει το Σωματείο η παγερή αδιαφορία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να σκύψει πάνω από τα οξυμένα προβλήματα του Κλάδου μας, μας συσπειρώνει και μας κάνει συνοδοιπόρους με τις άλλες Κοινωνικές Ομάδες, που επίσης συνθλίβονται από την ανεργία, την ληστρική φορολόγηση, την κοινωνική περιθωριοποίηση, εξαιτίας των μνημονιακών αυτών πολιτικών.

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων διεκδικεί δραστική καταπολέμηση της ανεργίας στη Μαγνησία, δημιουργία νέων μακροπρόθεσμα βιώσιμων θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς όρους και αμοιβές, συλλογικές συμβάσεις, σύμφωνα με τις προεκλογικές υποσχέσεις τους, καλύτερο μέλλον για τα παιδιά με Κοινωνικό Κράτος που να παρέχει δίχτυ ασφαλείας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, προστασία της πρώτης κατοικίας και πραγματική Δωρεάν Δημόσια Υγεία και Παιδεία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.