Ήλιος, αλλά… και βροχές στη Μαγνησία

Με τη θερμοκρασία να αγγίζει, μέχρι και τους 18 βαθμούς Κελσίου

Εβδομάδα που θα… περιλαμβάνει τόσο αίθριο καιρό, όσο και βροχοπτώσεις, είναι αυτή που διανύουμε, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανθεσσαλικό επίπεδο, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης». Όπως έγινε γνωστό, για σήμερα Τρίτη, στο νομό μας ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…18 οC. Την Τετάρτη, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές, οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…16 οC. Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…16 οC.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06…15 οC.
Οι ενδείξεις για το Σάββατο σε επίπεδο Θεσσαλίας, με τα στοιχεία να αφορούν και τη Μαγνησία, δείχνουν ότι αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές, οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία αμετάβλητη και η ανώτερη στους 13…16 οC. Την Κυριακή, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί και η θερμοκρασία αμετάβλητη και η ανώτερη στους 13…15 οC.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.