Ημερίδα: «Σχολείο και Οικογένεια – Στο δρόμο της συνεργασίας για την πρόοδο του μαθητή»

Ημερίδα με θέμα «Σχολείο και Οικογένεια – Στο δρόμο της συνεργασίας για την πρόοδο του μαθητή», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο αμφιθέατρο του 30ου Δ.Σ. Βόλου.
Η ενημερωτική ημερίδα, είναι ανοικτή σε όλους όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν και αποτελεί πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σύγκλισης και συνεργασίας των δυο σημαντικότερων πόλων οι οποίοι καθορίζουν το μέλλον και το ποιόν του έμψυχου μαθητικού δυναμικού μας.
Στην ημερίδα θα τεθούν και θα αναλυθούν από ειδικούς τα στοιχεία και οι παράμετροι που ορίζουν τους ρόλους, τους κανονισμούς και το πλαίσιο των εμπλεκομένων με στόχο την προσφορότερη και παραγωγικότερη συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη τους για την πρόοδο των μαθητών.
Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες.
ΦΟΡΕΙΣ : Δ/ΝΣΗ Π.Ε.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, Κ.Ε.Σ.Υ.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ «ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ», ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΒΟΛΟΥ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.